MEER OVER KEET

KEET interieurarchitecten is een ontwerpstudio op het gebied van interieur en realisatie!

KEET is gevestigd in Schiedam en verzorgt totaalconcepten op het gebied van interieur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij ondersteunen in het conceptueel meedenken van uw bedrijf of woonhuis en zetten dit om in een goed doordacht interieur ontwerp aangepast op uw werk -of woonstijl.

Als interieurarchitect werk je in dienst van anderen. Wij werken vanuit de visie 'KEET geeft vorm aan uw idee'. Wij gaan aan de slag met de ideeën en wensen van de opdrachtgever en zetten deze vervolgens om in een totaalconcept. Het gaat er tenslotte om dat de opdrachtgever zich goed moet voelen in de omgeving waarin hij woont/ werkt. Vanuit deze gedachten doen wij zowel architectonische verbouwingen, als restylings/ herinrichtings projecten. Vaak kun je door een pand anders in te delen en te renoveren optimaal woonwerk genot creëren. Soms zelfs al met relatief simpele ingrepen.

Naast het ontwikkelen van het ontwerp kan KEET het gehele bouwproces voor u begeleiden. Na jarenlange ervaring met diverse bouwprojecten heeft KEET een groot netwerk van bekwame en betrouwbare vakmensen opgebouwd. Wij hebben contacten met diverse betrouwbare en flexibele vakmensen. Mensen uit allerlei verschillende disciplines, architecten, interieurarchitecten, constructeurs, aannemers en onderaannemers. Voor elk project kan er een passend team worden samengesteld. Deze vakmensen staan garant voor kwalitatief hoogstaand werk en werken in lijn hiermee met goede degelijke materialen. KEET levert kwaliteit. Daarbij altijd rekening houdend met een vooraf vastgesteld budget. Deze visie op verbouwen in combinatie met onze ervaringen in de bouw en het netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, heeft reeds geleid tot mooie projecten met even zo mooie resultaten. Een goede planning, begeleiding en goede contacten met (onder)aannemers zijn hierbij essentieel en kunnen u veel tijd, geld en ergernis besparen.

KEET ontzorgt in uw bouwproces! Heel graag gaan wij ook aan de slag met uw idee!

Liefs, KEET

Contact informatie

Over Hedi:
Als interieur architect vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de klant. Het is mijn expertise om de input en feedback die ik krijg van de opdrachtgever tot een goed interieur concept te verwerken. Met mijn ervaringen in de bouw kan ik de opdrachtgever tevens de juiste ondersteuning bieden in het bouwproces. De combinatie met Roos werkt complementair omdat we beiden vanuit een andere invalshoek een interieur concept benaderen.

Hedi Kuyken
e-mail: studiokeet@gmail.com
tel: 0654922488

Over Roos:
Een goed ontwerp en een passende werk (-of woon) omgeving versterken naast de productiviteit en het werk -en woongenot, de merkpropositie. Graag help ik de KEET opdrachtgevers om samen met en voor hen de ideale omgeving te creëren met inzet van mijn ervaring, ontwerp capaciteiten en creativiteit. Hedi vult mij met haar interieurarchitectuur expertise naadloos aan om samen telkens tot goede ontwerp oplossingen te komen.

Roos Knoppert
e-mail: studiokeet@gmail.com
tel: 0629531129